“Emil Reiseschwein” Baltic Sprint Cupin Voittaja

Anonim
Image
Image

Emil Reiseschweinin miehistö oli erittäin onnellinen

Nord / LB Baltic Sprint Cupin viimeinen vaihe Kööpenhaminasta / Tanskasta yli 95 meripeninkulman päähän Warnemündeen on päättynyt. Friedrich Böhnert / Hamburg voitti viimeisen vaiheen perheen miehistön kanssa Hanse 371 "Schüddelfrost" -ottelussa ennen Jaanus Tagu / Viro "Ladybird" -joukkueella.

Se muuttui jälleen jännittäväksi Nord / LB Baltic Sprint Cupin viimeisessä vaiheessa. Kengurualoitus teki selväksi, että ensimmäinen maalilinjan ylittävä alus voitti vaiheen. Perhehenkilöstö Hampurin asianajajan Friedrich Böhnertin ja Schüddelfrostin ympärillä oli ensimmäinen alus, joka saavutti Warnemünden edustalla olevan poijun kello 2.21 tänä aamuna ja saavutti kolmannen sijan yleisarvostelussa voittamalla viimeisen kilpailun.

Jaanus Tagu jahti “Ladybird” tuli toiseksi seitsemännellä etapilla. Erinomaisen loppukilpailun ansiosta virolainen miehistö varmisti toisen sijan kokonaisarviossa.

Buxtehuder Stefan Hummeltin ympärillä oleva miehistö X-442: n "Emil Reiseschwein" kanssa oli erittäin onnellinen. Viides sija riitti vaatimaan Baltic Sprint Cupin yleisen johtoaseman.

Image
Image

"Emil Reiseschwein"

Hampurilainen Volker Andreae ei kyennyt täyttämään Inschallah VI: n suosikkiroolia. 28. sija reitillä Warnemündeen riittää vain kuudenneksi. Myös Eckernförden kreivi Harald Saurma-Jeltschille hänen "Meltemi" oli lopulta vasta 12. sija. Viimeisessä sijoituksessa hän sijoittui viidenneksi.

Suuri palkintojenjakotilaisuus, jossa on tapahtuman kauneimmat kuvat valkokankaalla, pidetään tänään (perjantaina 29. heinäkuuta) klo 16.00 Warnemünden Kurhausissa (Seestraße 18). Sekä viimeisen vaiheen parhaat että luokan voittajat kunnioitetaan.