Mestarit Purjehtivat Itsevarmasti Ottelun Finaaliin

Anonim
Image
Image

Lähellä, kenttä saavuttaa tuulen merkin

25. mestaruusveneiden mestaruuskilpailujen ensimmäisenä päivänä suosituimmat joukkueet vallitsivat 35 parhaan joukkueen joukossa kaikkialta Saksasta. Erityisesti kaksi levy-voittajaa Dr. Wolfgang Hunger (Strande) ja Karol Jablonski (Puola), jotka ovat kulttitapahtuman ikuisen parhaan listan kärjessä viidellä voitolla bug to bug, pääsivät suverenisti sunnuntai-kisakilpailujen finaaliin.

Samalla kun 505 Euroopan mestarin Hunger-joukkue otti luokituksen kärjen kahdella voitolla, Jablonski selviytyi ryhmäkilpailussa. Puolustava mestari Carsten Kemmling (Hampuri) ja hallitseva saksalainen ottelukilpailun mestari Andreas Willim (Goltoft) täyttivät suosikkiasemansa, pitivät puhtaat pöydät kahdella voitolla ja purjehtivat himoiseksi titteliksi Outer Alsterilla.

Mutta suosikkeja oli yksi merkittävä pudotus: Markus Wieserin joukkue (Starnberg / Palmde Mallorca), joka oli entinen kolmanneksi kisakilpailujen maailmanluokassa, jätti kymmenen parhaan miehistön finaalit hylätyiksi luvattoman pumppauksen takia. Wieser oli puhdistanut kiistanalaisen tilanteen jälkeen rangaistusrengasella, mutta määräysten mukaan Starnberg-järven ruorimiehen olisi pitänyt vapauttaa itsensä kaksinkertaisella ympyrällä. "Se on ärsyttävää", kertoi ottelukilpailuasiantuntija Markus Wieser, "tietysti olisimme toivoneet pääsevämme ottelukilpailun finaaliin."

Kaksinkertainen 470-maailmanmestari Rolf Schmidt (Berliini) varmisti otsikon "Master Lifeguard" lauantaina Dr. Wolfgangin nälkä. Schmidt meni yli laidan kahdesti tuulessa kolmen ja viiden Beaufortin välillä. Lainaus katsojalta: "Hän on jo mestari yli 100 metrin vapaauinnissa." Se, että Hunger voitti edelleen molemmat kilpailut, ei vaikuttanut pelkästään kilpailuun. Pian ennen sitä Jens Goritz ja hänen tiiminsä virtaviivaistuminen kaatuivat puuskassa keskipäivällä. Saksalainen Hobie 16 -mestari, joka matkustaa yleensä kahdella rungolla, pystyi pystyttämään urheilullisen, dynaamisen veneen nopeasti.