Unelmoi Sää Laser EM -finaaleihin

Sisällysluettelo:

Anonim

Euroopan mestari oli yllättäen belgialainen Philippe Bergmans, joka hyötyi monimutkaisista mestaruussäännöistä. Johtava australialainen Michael Blackburn sai peruuttaa vain yhden viimeisen kilpailun ja putosi takaisin viidenneksi yleisarviossa.

Bergmans voitti myös virallisen EM-sijoituksen ilman osallistujia ulkomailta, ennen englantilaista Paul Goodisonia ja puolalaista Maciej Grabowskia. Saksan paras oli Matthias Rieck, joka sijoittui avoimen luokituksen 11. sijalle. Aivan kuten Alexander Schlonski (Rostock), hän pääsi sen Saksan purjehdusliiton B-kaadrinormiin 20. sijalle. Ansaitun loman jälkeen molemmat haluavat nyt uskaltaa uuden hyökkäyksen - Olympi2008: n suurella tavoitteella.

Myös juniorikentän johtajuudessa tapahtui muutos. Pitkä johtava kroatialainen Tonci Stipanovic hylättiin viimeisessä kilpailussa, ja hänen täytyi antaa periksi brittiläiselle Keir Clarkelle. Saksan leirissä riemuittiin Lübeckin Simon Grotelüschenin viidennen ja berliiniläisen Stefan Hoffmannin 9. sijan jälkeen.

Yhteensä 40 osallistuvaa maata teki uuden ennätyksen Warnemündelle - kansainvälistä mestaruutta ei ole koskaan ennen ollut ennen Rostockia.

Lopullinen tulos:Laser EM (11 kilpailun jälkeen) 1. Philippe Bergmans (Belgia) 33,02. Tom Slingsby (Australia) 49,03. Paul Goodison (Iso-Britannia) 54,04. Mark Mendelblatt (USA) 64,0 5. Michael Blackburn (Australia) 72,0 pistett